El Mag Lari omple d'il·lusions el Carnaval de Mira-sol


  • Comparteix:

Un centenar de nens han celebrat aquest divendres el Carnaval al Casal de Mira-sol amb l'actuació del Mag Lari. L'il·lusionista ha fet gaudir petits i grans amb el seu espectacle de petit format 'Magiacadabra'.

L'actuació del Mag Lari ha estat el plat fort de la celebració i ha captivat des del primer moment els més petits, que s'han mostrat molt emocionats i participatius. Aquestes eren algunes de les valoracions al final de la funció.

Espectadors

Amb uns amics hem vingut a veure el Mag Lari i ha esta molt bé// El que més m'ha agradat ha estat quan li ha posat un ou a un gorro// M'ha agradat molt el final quan han sortit serpentines de color groc pels aires


Igual de satisfet s'ha mostrat el Mag Lari, que ha valorat molt positivament l'actuació i ha remarcat que sempre es troba molt de gust a Mira-sol i a Sant Cugat.

Mag Lari

L'actuació ha anat molt bé. Hem fet el 'Magiacadabra' i la gent ha estat molt entregada i molt divertida.


El Teatre-Auditori de Sant Cugat acollirà la presentació del proper espectacle de Mag Lari. Portarà el nom de 'Secrets' i es podrà veure els dies 5 i 6 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.