Neix el col·lectiu 'Jazz en Viu' per promocionar la música en directe


  • Comparteix:

Les Joventuts Musicals de Sant Cugat estrenen una nova secció dedicada a la música jazz. L'associació 'Jazz en Viu' està destinada a la promoció d'activitats de caràcter cultural, pedagògic i lúdic en l'àmbit del jazz i de la música moderna. Un altre objectiu és crear un espai d'intercanvi per a professionals i aficionats a aquest gènere.

La nova secció de les Joventuts Musicals debutarà amb un cicle de jam sessions quinzenals i unes jornades de música en viu al carrer. El nou col·lectiu neix amb dos objectius molt clars: promoure iniciatives musicals en viu i el jazz a la ciutat, i crear un espai per posar en comú d'idees, propostes i necessitats dels músics locals.

'Jazz en Viu' està formada per tres joves músics santcugatencs: Arnau Roca i els germans Guillem i Oriol Jubany. Durant la presentació Arnau Roca ha aprofitat per animar a tots els músics i aficionats al jazz a inscriure's a la nova associació.

Arnau Roca

El que volem ara és adoptar el màxim de gent possible i tothom que tingui idees i vulgui participar estem encantats que entrin.


El primer acte públic de l'entitat ha comptat amb la primera de les jam session. Les properes cites seran els dies, 2 i 16 de març i el 14 i 21 d'abril. També n'hi ha previstes pels dies 5 i 19 de maig i 2 i 22 de juny. Totes les sessions seran de dos quarts de vuit del vespre a deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.