Bona acollida de 'Visitando al Sr. Green' a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'obra 'Visitando al Señor Green' dirigida per Juan Echanove s'endú bones crítiques per part del públic del Teatre-Auditori. Els espectadors destaquen la bona interpretació dels actors Pere Ponce i Juan José Otegui en un muntatge de dues hores de durada.

Unes 600 persones han presenciat l'obra 'Visitando al Sr.Green' al Teatre-Auditori. El muntatge es basa en la relació que estableixen dos homes de generacions i estils de vida diferents: el senyor Green, un home de 86 anys, que interpretat l'actor Juan José Otegui, i un jove executiu, Ross Gardiner, encarnat per l'actor Pere Ponce.

Els dos personatges es coneixen per un fet circumstancial: un atropellament al carrer. A partir d'aquí, tots dos descobriran que les seves realitats els porten per camins de trobada en una reflexió sobre l'amistat, la família i el perdó. Ponce, visiblement content al finalitzar l'espectacle, ha destacat el respecte del públic santcugatenc cap a l'obra.

Pere Ponce

Ha estat un públic molt respectuós, aquesta és una funció que arriba molt cap al cor de l'espectador que es viu amb sensacions diferents.


El públic del Teatre-Auditori ha gaudit de les dues hores de durada de l'espectacle i ha destacat la gran interpretació dels dos actors.

Públic Ta!

Ens ha agrdat moltíssim/Els actors són molt bons/La interpretació ens ha agradat/Ja conexíem els actors i ha quedat demostrat que són molt bons/He trobat a faltar més actors a l'escenari.


'Visitando al Sr. Green' farà gira per Catalunya i finalitzarà les seves funcions el mes de juny a les Canàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.