Mig de miler de persones vibren amb la força de l'espectacle 'A palo seco'


  • Comparteix:

Imatge promocional de l'espectacle 'A palo seco'

Imatge promocional de l'espectacle 'A palo seco'

500 persones van assistir divendres al Teatre-auditori per gaudir de l'espectacle 'A Palo Seco', una barreja de música i dansa que pretén allunyar-se dels tòpics del flamenc i oferir la seva essència en totes les variants possibles. L'espectacle de la Color Companyia de Dansa, dirigit per Rosa Maria Grau, va ser tot un èxit.

Al llarg d'una hora i mitja es va viure al Teatre-auditori l'expressió de les emocions més vives a ritme de 'soleá', 'seguiriya', 'tangos', 'tientos' i 'bulerías'. Tot això seguit del ritme de les guitarres i les veus dels 'cantaors' en directe. Els sancugatencs van poder presenciar una forma diferent d'entendre el flamenc, des d'una perspectiva més mediterrània. La directora i coreògrafa, Rosa Maria Grau, va destacar el treball d’aquest muntatge per trencar amb els tòpics del flamenc:

Rosa Maria Grau

És una mirada diferent del flamec, vista des de la nostra cultura


La Color Companyia de Dansa va sorgir fa vuit anys a la nostra ciutat i barreja la tradició i la innovació en les seves coreografies. És la responsable d'espectacles com 'Agua de Luna', 'Arran de terra', 'Pa que...Pa na' i 'Al-Andalus'. Rosa Maria Grau Guasch va formar part de la companyia de dansa d'Antonio Gades i ha estat professora de dansa espanyola a l'Institut del Teatre de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.