Recoder i el president de la Diputació posen la primera peça del Monestir dels Infants


  • Comparteix:

Royes i Recoder en l'acte de col·locació de la primera peça del Monestir dels Infants

Royes i Recoder en l'acte de col·locació de la primera peça del Monestir dels Infants

El Monestir dels Infants ja és una realitat. Dissabte es va fer l'acte inaugural de la maqueta del Monestir que pretén que els més menuts coneguin d'aprop el monument. L'alcalde Lluís Recoder i el president de la Diputació de Barcelona, Manuel Royes, van ser els encarregats de posar la primera peça d'aquesta reproducció a escala del Monestir.

La maqueta ha estat realitzada a una escala de u-cinc per tal que els nens percebin el Monestir amb les mateixes dimensions que ho fan els adults. Al llarg dels pròxims 4 mesos els nens i nenes de Sant Cugat i Catalunya podran acostar-se fins al Monestir per construir ells mateixos la maqueta. A partir de peces de cartró cada nen ajudarà a que el Monestir dels Infants sigui una realitat. Una de les primeres pedres d'aquest projecte l'ha posat Manuel Royes, president de la Diputació de Barcelona. Royes ha remarcat la importància de que el monument s'acosti als més petits.

Manuel Royes

Amb aquest Monestir que comença a aixercar-se avui passem el relleu als més joves


El Monestir dels Infants arribarà a tenir una alçada de 8 metres i d'aquí uns mesos no cabrà dins la carpa. Per aquesta raó a la part superior s'hi col·locarà una finestra que permetrà que entri la llum del sol. Així, un cop coronada l'obra es podrà veure el campanar del Monestir des de l'exterior. Aquest projecte l'han dut a terme els estudiants de L'Escola d'Arquitectura del Vallès de la UPC. El professor Josep Ramon Fernández, ens explica que es farà un cop s'hagi coronat la maqueta.

Josep Ramon Fernández

Amb aquesta activitat també volem fomentar que els nens es coneguin entre ells


L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ens explica quina funció té el Monestir dels Infants.

Lluís Recoder

Intentem que a poc a poc els nens vagin coneixent el Monestir i que mica en mica el vagin estimant


Al llarg dels pròxims 4 mesos es preveu que uns 5.000 nens passin pel Monestir dels Infants, on podran participar en activitats que els acostaran a l'època medieval d'una forma didàctica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.