Tresserras garanteix la continuïtat de RTVE a Sant Cugat


  • Comparteix:

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, assegura que es trobaran solucions per tal que el centre de RTVE a Sant Cugat mantingui el seu pes industrial i de producció. En relació a la presència del català a les seves emissions, Tresserras ha recordat que el Govern de Madrid està obligat per la Constitució a garantir la pluralitat lingüística de l'Estat.

Recordem que la direcció de RTVE va acceptar prorrogar tres mesos el tancament de les emissions en català des del seu centre a Sant Cugat, prevista pel passat 1 de gener. La intenció inicial de la direcció de RTVE era reduir la presència del català a la televisió pública estatal fins a la mitja hora diària de l'Informatiu Migdia, suprimint una quinzena de programes.

Aquesta pròrroga, que acaba al març, ha de servir per trobar solucions de viabilitat, però fins ara no s'ha concretat res. El conseller de Cultura, però, s'ha mostrat confiat que hi haura 'una solució estable i satisfactòria' tant per al centre de TVE a Sant Cugat com per a l'emissora Ràdio 4.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.