L'Escola de Música ofereix el segon workshop de dansa


  • Comparteix:

Amb molt de ritme i en un ambient relaxat. D'aquesta manera ha transcorregut el segon workshop de dansa i percussió africanes a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. En aquesta ocasió els assistents han pogut gaudir de dues classes d'artistes del Senegal que han intentat acostar la seva cultura a la nostra ciutat.

L'Escola Municipal de Música s'ha omplert de ritme africà en una sessió doble amb percussió i una classe magistral de dansa que ha aplegat una trentena de santcugatenques atretes per aquest ball. L'Associació Karamalá ofereix classes dos cops per setmana a l'Esbart de Sant Cugat, ha volgut apropar una mica més la cultura tradicional amb una 'master class' que ha acabat amb sopar tradicional senegalés.

Núria Múñoz, organitzadora de l'acte, ha destacat l'interès dels santcugatencs per aquesta activitat.

Núria Muñoz

Normalment els agrada i venen molt motivats per la lliberació i amb la percussió en directe és un luxe.


Els workshops, que es faran un cop al mes, formen part de les activitats que organitza Karamalá a la nostra ciutat. Així, a més de la propera cita el 24 de març, l'associació està perparant una estada cultural a Senegal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.