Alexandre atribueix les crítiques del PP a 'L'Èric i l'exèrcit del Fènix' al seu nacionalisme espanyol


  • Comparteix:

Víctor Alexandre atribueix les crítiques del PP sobre l'estrena de l'obra 'L'Èric i l'exèrcit del Fènix' a una reacció lògica del nacionalisme espanyol. L'escriptor santcugatenc s'ha mostrat sorprès, però, pel fet que el PP de Sant Cugat es permeti opinar sobre una obra de teatre que no han vist.

Alexandre ha respost així les crítiques que el regidor popular Alfredo Bergua va fer el passat ple municipal. Bergua va qualificar de 'tendenciosa' i 'd'acte polític' l'estrena de l'obra 'L'Èric i l'exèrcit del Fènix' al Teatre-Auditori.

Segons l'escriptor santcugatenc, la reacció del PP és lògica des de l'òptica del nacionalisme espanyol. Víctor Alexandre, en canvi, troba sorprenent que els populars gosin criticar l'obra sense haver-la vist.

Víctor Alexandre

El que sorprèn és que es despertin tan tard i que gosin criticar l'obra sense haver-la vist.


Víctor Alexandre s'ha mostrat molt content de la resposta de l'alcalde, Lluís Recoder, al regidor del PP. Recoder va defensar l'obra i va considerar 'escandalós' el tràngol que va haver de passar el noi de 14 anys acusat de terrorisme.

D'altra banda, està previst que l'obra de teatre s'estreni a Barcelona cap a finals d'abril, en dates i lloc encara per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.