L'Aplec de Sant Medir reuneix, un any més, milers de santcugatencs


  • Comparteix:

Èxit de participació en la celebració de la diada de Sant Medir, aquest any amb el factor afegit de l'oficialització de l'agermanament amb la ciutat italiana d'Alba. Tant les activitats celebrades al centre de la ciutat com les que s'han fet a l'ermita a Collserola han aplegat milers de santcugatencs, que un any més han seguit aquesta tradició.

Milers de persones han seguit la tradicional caminada cap a Sant Medir. Així després de la xocolatada i de la recepció a l'ajuntament, santcugatencs, entitats, nous i veterans han seguit el passeig cap a l'ermita. L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder no s'ho ha volgut perdre.

Lluís Recoder




Tampoc s'ho ha perdut una comitiva de la ciutat piamontesa d'Alba que han conegut la festa de la ciutat sense cansar-se però amb algún entrebanc. Ho explica el guia de la comitva.

Guia

Jo sóc el guia però els italians no em fan cas. El camí va molt bé.


Ha estat una jornada de gresca on a peu o amb l'ajut del cotxe els santcugatencs han gaudit un any més d'una de les festes tradicionals de la nostra ciutat. Escoltem una santcugatenca que no s'ha perdut la festa.

santcugatenca

He fet una mica de trampa perquè amb nens petits costa. Tos fent gresca, visca Sant Medir!


La jornada també ha estat de balls populars, castellers, gegants i banda tradicional. Per als Castellers de Sant Cugat aquesta també ha estat la primera gran cita de la temporada. Ho han afirmat el cap de colla Marcel Serra i el vicepresident, Pep Martínez.

Marcel Serra, Pep Martínez

Hem quedat tota la colla i hem pujat amb els grallers i amb els gegants.


Els castellers també han fet la seva primera actuació de la temporada al Camp del Miracle, amb diversos pilars i castells de 6.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.