El ple acorda construir una segona biblioteca municipal


  • Comparteix:

Imatge de la Biblioteca del Mil·lenari

Imatge de la Biblioteca del Mil·lenari

Sant Cugat disposarà d'una segona Biblioteca. Així es va acordar per unanimitat en el ple. Aquest nou equipament es convertirà en la Biblioteca Central de la ciutat, i també s'integrarà a la Xarxa de la Diputació.

En nom d'Esquerra Republicana, el grup que ha presentat la moció, Eduard Pomar defensava així la necessitat d'una nova biblioteca:

Eduard Pomar

Ha augmentat el número d'usuaris de la biblioteca actual, que ara mateix és insuficient


La moció també preveu que, en el termini de 6 mesos, la Diputació acabi l'estudi sobre el mapa de biblioteques de Sant Cugat. El PSC ha atribuït les millores que s'han fet recentment a la Biblioteca a la incorporació a la xarxa de la diputació. Segons el regidor socialista, Salvador Gausa, l'estudi de joves que va impulsar l'Ajuntament és la millor mostra que l'acció de govern ha estat insuficient en aquest punt:

Salvador Gausa

La biblioteca ocupa el lloc més baix de tots els serveis valorats, segons un estudi


Des de l'equip de govern s'han destacat les inversions fetes durant l'últim any, assegurant que s'ha tret el màxim profit de les instal·lacions existents. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha destacat que a partir de novembre, els districtes podran comptar amb qualsevol títol del fons bibliogràfic de Sant Cugat i de la Diputació en menys de 24 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.