Niña Pastori encisa el públic de l'Auditori amb les seves 'Joyas Prestadas'


  • Comparteix:

La cantant Niña Pastori omple de gom a gom el Teatre-Auditori en un concert de més d'una hora i mitja de durada. Pastori ha interpretat algunes de les versions del seu últim disc 'Joyas prestadas' i del seu propi repertori. Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, la cantant ha dedicat un tema a tot el públic femení present al Teatre-Auditori .

Niña Pastori ha arribat a Sant Cugat des del Perú amb el cartell d'entrades exhaurides. Acompanyada d'una banda de 5 músics i dues coristes, i visiblement cansada pel canvi d'horari, Pastori ha ofert un repertori variat amb temes del seu últim disc i cançons de tot el seu repertori com 'Válgame Dios' o 'Dime quien soy yo' del disc 'María'.

Tot i no cantar totes les cançons incloses al disc 'Joyas Prestadas', un dels moments més aplaudits del concert ha estat quan Niña Pastori ha dedicat a totes les dones la cançó versionada de l'artista Alejandro Sanz, 'Cuando nadie me ve', ja que segons la cantant aquest és el tema que més sent a l'hora d'interpretar-lo.

Niña Pastori ha volgut destacar la gran connexió establerta amb el públic durant tot el concert.

Niña Pastori

Es nota molt la conneixó entre Andalusia i Catalunya en el món de la música. Estic molt contenta amb el concert. He escolllit aquestes cançons perquè s'adaptaven molt bé a mi.


El públic del Teatre-Auditori, que ha rebut amb forts aplaudiments la cantant i s'ha aixecat de la butaca en diversos moments, ha quedat satisfet del repertori escollit per Niña Pastori.

Públic Ta!

Ha estat molt bé, jo no sóc un gran seguidor i m'ha agradat molt/ Molt bo el concert, ens ha agradat molt/ Niña Pastori sembla una cantant molt propera al públic i he gaudit molt amb totes les cançons.


El conjunt ha acabat el concert interpretant 'bulerias' a ritme de palmes i sense micròfons. La Gira de Niña Pastori, que arribarà ja als dos anys de concerts, l'ha portat per països com Colòmbia, Veneçuela, Xile, els Estats Units i l'Argentina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.