Dos actors del 'Polònia' obren el cicle 'Parlem de Teatre'


  • Comparteix:

L'espai d'arts escèniques Brou d'Arts organitza la segona edició del cicle 'Parlem de Teatre'. La iniciativa, que constarà de tres xerrades-tertúlia, començarà la setmana vinent al Cafè Auditori amb Agnès Busquets i Cesc Casanoves, actors del programa de televisió 'Polònia'.

'Parlem de Teatre' consisteix en un cicle de tres xerrades-tertúlia de periodicitat mensual, organitzades per l'entitat teatral Brou d'Arts, que reuneix personatges del món del teatre per intercanviar opinions sobre aquesta disciplina. Brou d'Arts va iniciar l'any passat aquesta iniciativa a la nostra ciutat per apropar els ciutadans al món del teatre.

Un dels membres de Brou d'Arts, Sergi Amat, ha destacat l'èxit de l'edició passada.

Sergi Amat

Ens hem animat a fer una segona edició per l'èxit de l'any passaat i per apropar el teatre a la gent.


'Parlem de Teatre' no és només un xerrada unidireccional, sinó que busca la interacció entre els assistents de forma que puguin formular les preguntes que vulguin en relació amb l'ofici teatral. Ho explica Amat.

Sergi Amat

No és una exposició sinó és molt interactiu i la gent pot preguntar totes les curiositats que tinguin sobre aquest ofici.


El cicle començarà dimecres que ve al Cafè Auditori amb els actors de la sèrie de televisió 'Polònia' Agnès Busquets i Cesc Casanoves. La segona cita tindrà lloc el 24 d'abril amb una xerrada-tertúlia a càrrec del director i dramaturg Gerard Vázquez. L'última sessió, que tancarà la segona edició de 'Parlem de Teatre', tindrà lloc el 28 de maig amb l'actriu Emma Vilarasau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.