RTVE impulsarà la producció pròpia i 'jugarà fort' a Sant Cugat, segons el seu president


  • Comparteix:

El president de RTVE, Luis Fernández, assegura que la corporació estatal 'jugarà fort' al centre de producció de Sant Cugat i impulsarà la producció pròpia, especialment en informatius. Fernández també ha anunciat que TVE emetrà a Catalunya un programa setmanal que revisarà la memòria audiovisual catalana.

En una compareixença parlamentària, i en resposta a un senador de l'Entesa, Fernández ha assenyalat que el Consell d'Administració de RTVE ha trobat finalment una possible solució per resoldre el futur de les desconnexions a Catalunya. Segons el president de la corporació estatal, el consell es reunirà l'11 d'abril a Barcelona per ratificar un acord que blindarà la continuïtat del centre de producció de Sant Cugat.

Fernández s'ha mostrat convençut que RTVE podrà oferir 'respostes satisfactòries' que serviran per potenciar l'activitat de TVE a Catalunya.

Luis Fernández

RTVE té la gran sort de tenir dos grans centres de producció, un a Catalunya. Impulsarem la producció pròpia, especialment a informatius.


El programa que anuncia Fernández tindrà una hora setmanal de duració i coincidirà amb el 50è aniversari de TVE a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.