Els actors del 'Polònia' animen el cicle 'Parlem de Teatre'


  • Comparteix:

Les interioritats del 'Polònia' han estat les protagonistes de la primera xerrada del cicle 'Parlem de teatre', que organitza l'espai d'arts escèniques Brou d'Arts. De la mà dels actors Agnès Busquets i Cesc Casanoves, que representen entre d'altres a Ferran Adrià i la princesa Letizia, el públic ha pogut saber com es preparen els personatges, com es fan les gravacions i moltes altres curiositats de l'exitós programa de TV3.

El segon cicle 'Parlem de teatre' s'ha obert aquest dimecres amb Agnès Busquets i Cesc Casanoves com a protagonistes. Els actors del popular 'Polònia' han repassat la seva trajectòria, però principalment han explicat moltes de les interioritats del programa d'humor de TV3.

Agnès Busquets, que imita la periodista Mònica Terribas o la princesa Letizia, ha explicat que les gravacions es fan en només dos dies, els dilluns i dimarts. També ha dit que una de les virtuts de l'equip del programa és la professionalitat de tots i la bona relació entre els seus components.

Agnès Busquets

Ens ho passem molt bé, però a més tothom fa el que ha de fer. Hi ha molta química i fins i tot amistat.


Cesc Casanoves, de la seva banda, ha explicat la diferència que representa fer els personatges al programa de televisió respecte a la ràdio, a 'Minòria Absoluta' de RAC-1. Casanoves ha dit que en general es més fàcil fer-ho a la pantalla, perquè sempre té més temps per preparar-ho.


Cesc Casanoves

Al principi és difícil amb els personatges nous però ho és sobretot a la ràdio que és més directe. A la tele tens sempre l'hora de maquillatge per preparar-ho.


La segona cita tindrà lloc el 24 d'abril amb una xerrada-tertúlia a càrrec del director i dramaturg Gerard Vázquez. L'última sessió, que tancarà la segona edició de 'Parlem de Teatre', tindrà lloc el 28 de maig amb l'actriu Emma Vilarasau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.