Teatre pels més menuts al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Els més petits han gaudit al Teatre-Auditori de la funció 'Marcel Gros, Cap Problema', un espectacle de pallassos amb guió i direcció de Marcel Gros. Organitzat per la Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, l'actuació vol transmetre optimisme i sentit de l'humor als més menuts.

El show comença amb l'absència del pallasso gran, en Marcel Gros, que és ràpidament substituït pel Marcel petit. El pallasso i director, Marcel Gros, ha explicat així la finalitat de l'obra:

Marcel Gros

El pallasso és un nen petit


Gros també ha apuntat la necessitat d'encomanar el sentit de l'humor als més joves:

Marcel Gros

El sentit de l'humor és el primer sentit, no el sisè


Marcel Gros va néixer a Manresa a l'any 1957 i a principis dels vuitanta va formar part dels grups de Teatre 'El Setrill' o 'Teatre Mòbil'. Més tard va descobrir la seva veritable vocació, la de pallasso, i va iniciar la seva carrera en solitari amb produccions de creació pròpia com 'Meravellosament Boig' , 'Llunàtic', o 'Fenomenal', que va rebre el premi Rialles 1998.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.