Una setzena de joves participa al Campus Rock per millorar la tècnica musical


  • Comparteix:

16 joves santcugatencs participen aquest cap de setmana al primer Campus Rock que s'organitza al Casal de Joves TorreBlanca. Es tracta d'una iniciativa que vol impulsar la creativitat dels alumnes, millorar la seva tècnica musical i reforçar la seva personalitat.

Músics com Marc Parrot, Dani Nel·lo o Jimmy Piñol són alguns dels músics professionals que donaran durant aquests dies les pautes que hauran de seguir els alumnes per assolir un altre nivell musical.

Marc Parrot fa el taller de composició i producció de cançons.


Marc Parrot

En aquesta experiència els alumnes s'hauran d'enfrontar amb la composició d'una cançó i després arreglar-la i muntar-la.



El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha explicat que aquesta iniciativa és la millor manera d'estimular la creativitat i reforçar la producció musical catalana.

Toni Ramon

El campus ha de servir per estimular aquests joves i i reforçar la producció musical de Sant Cugat.


Els joves santcugatencs assistents a aquest primer Campus Rock de la ciutat s'han mostrat molt contents per la seva participació en la iniciativa. Aquestes són algunes de les seves impressions.

Alumnes

Jo m'he apuntat pels professors perquè són una referència. / Jo sóc la veu i és una bona oportunitat per tocar amb els instruments i fer sessions. / M'he apuntat per aprendre i pels professors.


Aquest diumenge, a les set de la tarda, es fa el concert final d'alumnes i professors a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.