Gran participació a la setena edició de la Nit de l'Art


  • Comparteix:

La setena edició de la Nit de l'Art ha acostat una vegada més l'art a la ciutat. De 8 del vespre a 12 de la nit, els santcugatencs han pogut visitar un total de cinc galeries, tres entitats culturals i el Museu de Sant Cugat. Els galeristes han valorat molt positivament la novetat del Tiquet Art, que ha fomentat que el públic recorri totes les galeries.

La Nit de l'Art ha obert les portes de galeries com la Rusiñol, l'Espai Lluís Ribas o Pou d'Art, així com les entitats Teatre la Unió, l'Ateneu i el Club Muntanyenc. L'Ajuntament, que organitza l'esdeveniment per segon any, ha sumat a les galeries tota una sèrie de carpes instal·lades a diferents places.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha explicat que gràcies a la Nit de l'Art molta gent perd la 'por' a les galeries.

Àngels Solé

En aquest tipus d'iniciativa a la gent no li fa tan respecte entrar en una galeria.


A més, i com ha explicat el director de la Sala Rusiñol, Ignasi Cabanas, el gran nombre d'espais participants fomenta la 'sana competència' entre galeries.

Ignasi Cabanas

La iniciativa és molt positiva. Cada galeria presenta un estil diferent i aporta el millor que té.


Una novetat d'enguany ha estat el Tiquet Art, que proposava als santcugatencs recórrer totes les galeries i participar en un concurs que tenia com a premi un obra de petit format de l'artista santcugatenca Marta Vallvé.

Els galeristes han acollit molt bé aquesta iniciativa. Així ho explica la directora del Pou d'Art, Maria Fabre.

Maria Fabre

Valoro molt aquesta aposta del Tiquet Art perquè la gent es queda fins al final.


Des de l'Associació Firart, que tenia una carpa instal·lada a la plaça d'Octavià i que presentava diverses obres sobre l'artista Santiago Rusiñol, la percepció de la Nit de l'Art ha estat molt bona. Ho explica la seva presidenta, Imma Pueyo.

Imma Pueyo

Crec que la participació ha estat molt bona respecte altres edicions.


El públic també ha respost molt bé i ha valorat positivament la Nit de l'Art, destacant el fet que no només hi participessin galeristes, sinó també altres entitats.

Públic

Em sembla una inciativa estupenda. És fantàstic i sempre és bo que es potenciï l'art.


Al llarg de la nit també hi ha hagut diverses actuacions de bandes de jazz, així com 'performances' a càrrec de l'Esbart Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.