Els premis de recerca del Memorial Vázquez Montalbán doblen la participació


  • Comparteix:

El Memorial Manuel Vázquez Montalbán lliura aquest dimarts al Casal de Joves TorreBlanca els premis de la segona edició del concurs de treballs de recerca de batxillerat. En l'edició d'enguany, la convocatòria ha recollit 21 treballs, gairebé el doble que en l'edició passada.

Els 44 alumnes que han pres part en aquesta segona edició provenen de la totalitat dels centres de batxillerat públics i d'alguns dels privats de la ciutat. Durant l'acte de lliurament d'aquest dimarts, es concedirà un primer premi dotat amb 300 euros i quatre accèssits, de 150 euros cadascun.

La temàtica dels premis és oberta i accepta qualsevol tipus de disciplina. En aquesta edició, els temes sobre els quals han treballat els alumnes han estat molt diversos.

Escoltem el membre del Memorial Vázquez Montalbán, Isidre Marias.

Isidre Marias

Hi ha treballs des de programació informàtica, temes d'economia, temes mediambientals i de política. Hi ha una mica de tot.


Durant l'acte de lliurament, també s'entregarà un obsequi a tots els participants i es presentarà la publicació del treball premiat a la primera edició.

Isidre Marias

Cinc treballs tindran algun premi. Això vol dir que, de 21 treballs, la quarta part surt amb algun premi. A part es publica el treball guanyador de l'any passat.


La finalitat del premi és mantenir viu el llegat de Manuel Vázquez Montalbán.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.