Pianistes de l'Aula de So i l'Escola Municipal de Música reben premis als millors intèrprets locals


  • Comparteix:

Dues joves pianistes de l'Aula de So i una de l'Escola Municipal de Música guanyen el concurs de Joves Intèrprets en la categoria de millors músics locals. El certamen, organitzat per les Joventuts Musicals, ha premiat 15 alumnes en quatre categories diferents.

A llarg de tres dies, un total de 86 alumnes han participat al concurs. En les categories per edats, on els premis oscil·laven entre 200 i 1.000 euros, els guanyadors han sortit d'escoles com l'ESMUC, l'Escola de Londres i els conservatoris de Tarragona, Vilaseca i Badalona, entre d'altres.

Martí Marín, el president de l'Aula de So on s'integren les Joventuts Musicals, ha valorat el nivell dels participants.

Martí Marin

Ha vingut gent de tot l'Estat i la qualitat ha estat molt alta. Això és una motivació per repetir la tasca amb properes edicions.


Sabina Sara Martínez, Alicia Daufí i Lisa Malchus són les pianistes guanyadores en categoria de millors intèrprets de Sant Cugat. En les categories generals, cap santcugatenc va ser premiat. Marín analitza el nivell dels joves intèrprets de casa nostra.

Martí Marin

La idea del concurs és estimular l'estudi. Per tant, és interessant és que la gent de Sant Cugat vingui a veure què és el que es cou.


Ara, els organitzadors obren les portes a noves edicions, sempre que comptin amb el suport dels patrocinadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.