La nova edició de Poesia a Sant Cugat aplegarà més de 30 activitats


  • Comparteix:

Prop de 30 activitats conformen enguany el programa de Poesia a Sant Cugat. Aquesta iniciativa, que es celebrarà entre els dies 20 i 23 de novembre, acollirà propostes com una marató de poesia dedicada a Verdaguer o el cinquè festival de poesia catalana. L'objectiu dels organitzadors és aconseguir que l'any vinent aquesta cita tingui un caire internacional.

Poesia a Sant Cugat és una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Cugat i la Generalitat de Catalunya, nascuda amb la voluntat d'exportar la poesia fora dels àmbits estrictament literaris.
Davant la bona acollida que ja va tenir l'any passat, i tenint en compte que per primera vegada es compta amb la col·laboració del govern balear, el director general de Promoció Cultural de la Generalitat, Vicenç Llorca, va explicar que ja s'han iniciat contactes amb la Coordinadora Internacional de Festivals de Poesia, amb seu al Canadà, per ampliar les relacions a l'àmbit internacional.

Vicenç Llorca



Per la seva banda, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, va subratllar la voluntat de fer activitats molt diverses i d'implicar-hi a tots els ciutadans.

Lluís Recoder



Propostes tan diverses com exposicions, presentacions de llibres, recitals de poesia, itineraris poètics, tallers o espectacles poètico musicals, formaran part aquest any del Festival. Els plats forts però arribaran amb la marató de poesia dedicada enguany a Mossèn Cinto Verdaguer, el cinquè festival de poesia catalana a Sant Cugat, dirigit per Ferran Madico, o la trobada de poetes i amics que acollirà el restaurant el Messòn.
Altres novetats d'enguany seran la proposta de la Fundació Sant Cugat de fer activitats poètiques en alguns restaurants, una exposició sobre Verdaguer a l'Arxiu Nacional de Catalunya, el muntatge Verdaguerianes 2 o espectacles de poesia pel carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.