Tot a punt pel Connecta 2007


  • Comparteix:

Una onzena de grups de Sant Cugat i de la resta del Vallès Occidental participaran al concert-concurs Connecta 2007. A partir d'aquest divendres, el Pla del Vinyet acollirà activitats que tindran la cultura de la pau com a teló de fons. Les JERC s'encarreguen de l'organització del festival.

La 4a edició del Connecta arriba aquest cap de setmana carregat d'activitats culturals. El festival manté el compromís amb els grups novells vallesans organitzant de nou el concert-concurs on participaran, entre d'altres, Banda Barretina, Inderack o l'Acadèmia dels desconfiats.

Un dels organitzadors del Connecta, Jordi Bella, explica que seran unes jornades molt lúdiques.

Jordi Bella

Serà una jornada lúdica i festiva, on participaran diverses entitats. El públic podrà gaudir de música en català.


Aquest divendres, el festival arranca amb un sopar al Club Muntanyenc que comptarà amb la presència del Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras.

Durant dissabte i diumenge, hi haurà altres activitats com la fira d'artesans, un taller de grafitis i una exhibició de Korfball. Totes aquestes propostes tindran lloc al Pla del Vinyet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.