Dulce Pontes tanca amb bona nota la programació del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Dulce Pontes ha encisat el Teatre-Auditori amb la presentació del seu últim disc 'O coracäo tem três portas'. La cantant portuguesa ha portat els espectadors fins a les arrels del fado, el folklore i els ambients medievals amb cançons com 'Meu amor', 'A verdade do poeta' o 'Cançao de mar'.

Dulce Pontes s'ha entregat al públic del teatre santcugatenc amb un concert de dues hores de durada en què ha estat acompanyada de set músics. Pontes ha interpretat diferents temes del seu últim disc com 'Folklore', 'Resineiro' i 'Ondeia'.

La cantant portuguesa ha sortit molt satisfeta del concert i ha assegurat haver-se sentit molt feliç a l'escenari del Teatre-Auditori.

Dulce Pontes

M'he sentit molt a gust. el Teatre-Auditori és fantàstic i ha sorgit una comunicació molt gran amb el públic. Em sento molt feliç.


El públic, de la seva banda, ha respost aplaudint amb molta força cadascuna de les cançons de l'artista. El concert ha acabat amb tots els espectadors dempeus, reclamant la presència de la cantant per seguir escoltant més temes. Les valoracions dels espectadors no podien ser més positives.

Públic Teatre-Auditori

Ens ha agradat molt, feia temps que no la veiem. / M'ha encantat, ha estat sorprenent. / Té una veu meravellosa, és una artista molt maca.


El concert de Dulce Pontes ha posat punt final a la programació del Teatre-Auditori de la temporada 2006-2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.