El Teatre-Auditori tanca la temporada amb un balanç de 34.421 espectadors


  • Comparteix:

Més de 34.000 persones han passat pel Teatre-Auditori aquesta temporada. L'equipament ha tancat la programació amb un balanç molt positiu d'assistència de públic, ja que en molts dels 53 espectacles programats s'ha hagut de penjar el cartell d'entrades exhaurides.

Ara fa un any, una gran pancarta penjada al Teatre-Auditori agraïa als més de 32.000 espectadors la seva confiança. Aquest any, la xifra ha pujat fins a les 34.421 persones que al llarg de la temporada han assistit a alguns dels 53 espectacles que ha ofert l'equipament.

La tinenta d'alcalde de Cultura en funcions, Àngels Solé, s'ha mostrat molt satisfeta d'aquesta resposta.

Àngels Solé

Hem tancat temporada superant el llindar de l'anterior, que per nosaltres ja era un gran èxit. De fet, hem exhaurit entrades en gairebé totes les representacions


Solé ha afegit que un dels motius que expliquen aquest increment de públic és el fet de presentar la programació semestral amb prou temps perquè els santcugatencs la coneguin i no hagin d'anar a Barcelona a veure un espectacle que podran veure aquí. Un altre motiu és que s'ha apostat per fer abonaments i una programació que atregui un nou ventall de públic.

Àngels Solé

Era molt important aconseguir que la gent que a vegades va a Barcelona sàpiga amb temps què farem aquí. Però crec que també hi ha hagut una transformació important de la tipologia de públic


Pel que fa als propers mesos, el Teatre-Auditori no tanca les seves portes i durant el juny acollirà les actuacions de final de curs de diferents escoles de dansa.

A més, entre el 2 i el 8 de juliol, la companyia del Teatre Lliure assajarà a la nostra ciutat el muntatge 'Otel·lo', dirigit per Carlota Subirós i protagonitzat per Pere Arquillué i Chantal Aimé. Com és habitual, també, a finals de juliol aquest serà un dels principals escenaris de l'estage de dansa, Dansa Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.