La segona edició del Memorial Vázquez Montalbán premia un treball sobre economia


  • Comparteix:

L'alumna de l'IES Joaquima Pla i Farreras, Carmen Jiménez Fermosel, s'ha endut el guardó Memorial Manuel Vázquez Montalbán amb el treball 'Anàlisi metodològica de la presa de decisions econòmiques'. Durant l'acte celebrat al Casal de Joves TorreBlanca, s'han entregat també quatre accèssits.

Els accèssits han recaigut en els treballs: 'Enregistrament i tractament d'àudio amb programari lliure' d'Arnau Marimón, Jordi Bolivar i Eduard Pérez; 'Els totalitarismes en els films de ciència ficció' de Cristian Palomo i 'La democràcia. De la idea a la realitat' de Claudia Guillén, Ariadna Marias i Paula Lizano. L'últim treball amb accèssit ha estat 'L'últim linx' de Davinia Bartolomé.

En aquesta edició, la convocatòria ha gairebé doblat la participació, que ha passat dels 25 alumnes de la primera edició fins als 44 d'enguany. El nombre de treballs també s'ha incrementat i ha passat dels 15 presentats al 2006 als 21 que han participat enguany.

Segons el president del jurat dels premis, Jon Arizabalaga, també ha augmentat la qualitat dels treballs.

Jon Arizabalaga

Els temes han estat candents i transversals. Cal apreciar l'esforç i la disciplina de treball dels alumnes.


El guanyador s'ha endut un premi de 300 euros i la publicació del seu treball el proper any. Els accèssits han estat premiats cadascun amb 150 euros. Durant l'entrega de premis també, s'ha presentat la publicació del darrer treball guanyador 'Delinqüència i rehabilitació de joves'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.