Duato, Emma Vilarasau i Concha Buika, a la propera temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Concha Buika actuarà per primera vegada al Teatre-Auditori

Concha Buika actuarà per primera vegada al Teatre-Auditori

L'últim espectacle de la 'Compañía Nacional de Danza', la cantant Concha Buika, el muntatge 'Mies' de Nats Nus i l'última obra de la santcugatenca Emma Vilarasau seran alguns dels plats forts de la programació del Teatre-Auditori per a la propera temporada. L'equipament municipal també continuarà apostant per l'òpera i els espectacles familiars, i incorporarà el jazz a la seva oferta.

L'equip del Teatre-Auditori està tancant els diferents espectacles que configuraran la programació del primer semestre de la temporada 2007-2008. Vint espectacles iniciaran la nova temporada, entre els quals destaca l'últim muntatge de la 'Compañía Nacional de Danza' amb el seu director artístic Nacho Duato. També la companyia de dansa resident Nats Nus arribarà amb 'Mies', un projecte de recerca sobre la relació de l'arquitecte Mies Van der Rohe amb el moviment.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, destaca també que s'incorporarà a l'oferta el ballet clàssic i el jazz, dues modalitats artístiques molt demandades pel públic santcugatenc.

Pep Tugues

El ballet clàssic i el jazz són algunes de les tipologies més demandades. Estem treballant per oferir aquests muntatges als nostres espectadors.


El teatre i la música també seran protagonistes de la nova temporada. L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau vindrà amb la seva última funció i la cantant Concha Buika oferirà un concert a la nostra ciutat.

Escoltem Tugues.

Pep Tugues

Volem presentar una bona programació de teatre i sorpreses en l'àmbit musical. Apostarem per la màgia i el gospel.


Els programadors del Teatre-Auditori estan treballant per tancar altres actuacions destacades i algunes sorpreses per donar un nou impuls a la projecció de l'espai municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.