Arrenca el Connecta 07 al Pla del Vinyet


  • Comparteix:

La quarta edició del Festival Connecta ha donat aquest divendres el seu tret de sortida amb un sopar al Club Muntanyenc que ha comptat amb la presència del Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras. Aquest dissabte una onzena de grups de Sant Cugat i de la resta del Vallès participaran al concert-concurs Connecta 2007.

La quarta edició del Connecta ja ha arribat a Sant Cugat carregat d'activitats culturals. El festival manté el compromís amb els grups novells vallesans organitzant de nou el concert-concurs on participaran, entre d'altres, Banda Barretina, Inderack o l'Acadèmia dels desconfiats.

El tinent d'alcalde de Joventut en funcions explica què té d'especial el concert d'aquesta nit.

Toni Ramon

Uns concerts que tenen d'especial que el públic podrà tirar al guanyador que anirà tocar al Festival de Sant Celoni.


L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència del Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras que ha destacat la importància d'organitzar activitats com aquesta per impulsar la cultura entre els més joves.

Joan Manuel Tresserras

Les claus de l'èxit és combinar diferents factors culturals en un ambient jove.


Durant dissabte i diumenge, hi haurà altres activitats com la fira d'artesans, un taller de grafitis i una exhibició de Korfball. Totes aquestes propostes tindran lloc al Pla del Vinyet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.