La Sala del Tapís del claustre acull un recital de poemes de Jacint Verdaguer


  • Comparteix:

La Sala del Tapís del claustre s'utilitzarà, per primera vegada, per una actuació artística. Aquest espai serà l'escenari el proper 14 de novembre de la conferència-recital 'Verdaguer, el poeta', que acostarà la vida de l'autor del 'Canigó' tant des del punt de vista acadèmic com literari.

Martí Olaya, un expert en l'obra de Mossén Cinto, ha preparat aquesta proposta coincidint amb l'any del centenari de la mort de Mossén Cinto Verdaguer. Els rapsodes Jaume Pla i Núria Tubau posaran veu a alguns fragments destacats, mentre Olaya analitzarà la figura del poeta de Folgueroles des de la vessant més humana.

El recital es va oferir per primera vegada a l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran, i aquest cap de setmana es farà a Mallorca, després d'haver passat per diferents ciutats catalanes. A cada lloc on es representa el recital, Olaya procura fer-ne una adaptació per acostar-la més al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.