Ràdio Sant Cugat convida dos oients al concert dels Rolling Stones


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat premiarà els seus oients amb una entrada doble per al concert dels Rolling Stones a Barcelona. El sorteig es farà aquest dijous, dia del concert, durant l'emissió del magazín 'Sant Cugat a fons'. Per participar-hi, només cal deixar les dades als telèfon de directe o enviar un correu a musicals@radiosantcugat.cat.

El mític grup anglès portarà la seva gira 'A bigger band tour' a Barcelona després que aquesta se suspengués l'any passat. Ràdio Sant Cugat vol donar als seus oients més fidels l'oportunitat d'assistir al concert d'aquest dijous a l'Estadi Olímpic i per això sortejarà una entrada doble.

Així ho ha explicat la cap de musicals d'aquesta emissora, Jéssica Sotodosos.

Jéssica Sotodosos

Ràdio Sant Cugat vol convidar a un oient i al seu acompanyant a gaudir de la trajectòria dels grans roquers per excel·lència.


Per participar al sorteig, cal trucar als telèfons 93.675.15.87 i 93.675.15.88 i deixar nom i telèfon. També es pot participar a través d'Internet, enviant un correu electrònic a l'adreça musicals@radiosantcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.