Sis estudiants premiats en el concurs de narracions històriques d'Òmnium


  • Comparteix:

Òmnium Cultural ha premiat sis estudiants santcugatencs en el segon concurs de narrativa històrica breu. La iniciativa, adreçada a l'alumnat de centres d'ensenyament de la ciutat, ha recollit una trentena d'originals. L'entitat publicarà els treballs a la seva pàgina electrònica.

Els membres del jurat han destacat la qualitat, la tasca de documentació i l'originalitat dels treballs presentats.

El president d'Òmnium Sant Cugat, Joan Franquesa, ha felicitat els guardonats.

Joan Franquesa

De tots els actes que fem aquest és el més important de tots perquè estem incentivant gent com vosaltres que no perdeu el bon camí iniciat.


En la categoria del primer cicle d'ESO, el guanyador ha estat Jordi Laplaza, amb 'Tarragona no va caure'. Martí Vives, que l'any passat es va endur el primer premi, ha obtingut l'accèssit amb 'El secret del pergamí'.

En el segon cicle d'ESO, Martí Fimet ha guanyat el premi amb 'El tresor invisible'. S'ha concedit un accèssit a Pol Palencia pel títol 'Records d'un gran rei: Ferran II'.

En l'àmbit de Batxillerat i cicles formatius, el guanyador ha estat Carlos Pérez, per la narració 'Dos homes iguals, però enemics'. L'accèssit ha recaigut en 'La llegenda del comte Ferran', de Daniel Villalongue.

El nou regidor, Xavier Escura, elogia la tasca d'Òmnium Cultural.

Xavier Escura

Em toca com a regidor felicitar Òmnium Cultural per la seva relevància en els temps de turbulència política que tots estem vivint.


El guanyador del primer premi de Batxillerat s'ha endut un ordinador portàtil. Els altres primers premis han rebut un taló per valor de 300 euros per bescanviar per llibres. Els premiats amb un accèssit han rebut un lot de llibres. A més, els tres guanyadors del primer premi estan convidats a la tercera nit literària que es farà a finals de novembre. Les escoles dels alumnes premiats són El Pinar, Àgora, Europa i el Viaró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.