El Curs Internacional de Cant Sant Cugat arriba a la cinquena edició


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Curs Internacional de Cant Sant Cugat 2008 arribarà el proper mes de juliol a la seva 5a edició. Com en anys anteriors, el tradicional concert al Claustre del Monestir dels alumnes seleccionats posarà el punt final a un curs que enguany tornarà a comptar amb la presència del mestre, Miquel Ortega.

El Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels acollirà entre el proper 7 i el 12 de juliol el cinquè Concurs Internacional de Cant, organitzat per la Camerata de Sant Cugat.

El curs disposarà de dos nivells: de formació i de perfeccionament, però també podran participar alumnes oients. Així ho destaca el seu director, Xavier Baulies.

Xavier Baulies

Tenim un ritme de inscripcions molt gran i ja s'ha apuntat gent de diversos llocs d'Europa


Les inscripcions es poden realitzar fins el proper 1 de juliol, però el número de places està limitat a 20 per a cadascun dels nivells. Xavier Baulies assenyala el bon ritme de sol·licituds rebudes fins el moment.

Xavier Baulies

Els oients poden participar i participant a les diferents classes.


El llistat dels alumnes seleccionats per participar al concert final al Claustre del Monestir el 12 de juliol es publicaran a la web de Camerata Sant Cugat (www.cameratasantcugat.com). A través d'aquesta també es poden realitzar les inscripcions al curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.