El Museu proposa viatjar a l'Edat Mitjana a través dels contes


  • Comparteix:

Un viatge a l'Edat Mitjana a través de contes és la gran novetat de les activitats d'estiu del Museu, que també ofereix visites guiades, exposicions i un taller d'escriptura medieval. La subseu de la Casa Aymat mostrarà l'exposició 'L'escola catalana del tapís', que obrirà les portes el 10 de juliol.

A les visites guiades, els jocs de pistes i les visites teatralitzades s'hi afegeix, aquest estiu, la narració de contes medievals. L'actriu santcugatenca Sílvia Servan serà l'encarregada dels relats, que traslladaran els oients a un món ple de màgia i fantasia.

Sílvia Servan avança què es podrà trobar a les seves narracions.

Sílvia Servan

Trobarem diverses llegendes en un mateix conte, amb elements de màgia, també hi haurà música i alguns elements teatrals per fer més enriquidores les narracions.


La subseu de la Casa Aymat també té propostes per aquest estiu. Fins l'1 de juliol, l'equipament ha acollit l'exposició 'El cartellisme de Ramon Casas'. A partir del 10 de juliol obrirà les portes la mostra 'L'escola catalana del tapís', un recorregut per un moviment artístic que als anys seixanta va revolucionar l'art tèxtil català.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, destaca la figura de Ramon Casas.

Lluís Campins

Fins l'1 de juliol la Casa Aymat acull una exposició d'un altíssim nivell, que recull la col·lecció de cartells més important de Ramon Casas a Catalunya.


Un taller d'art contemporani on els participants podran realitzar un autorretrat és una de les propostes de la Casa Aymat per aquest estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.