Kimbala guanya el premi al millor grup de percussió lliure de Barcelona


  • Comparteix:

El grup santcugatenc de batucada Kimbala ha guanyat el primer premi del concurs de percussió lliure i tradicional de Barcelona. El conjunt santcugatenc s'ha imposat als 10 grups participants. Dos dies abans de ser premiats, Kimbala ha participat amb La Fura dels Baus en un espectacle privat ple d'artistes de renom com Rafael Amargo i el Cirque du Soleil.

Kimbala ha aconseguit imposar-se al conjunt de grups participants i s'ha endut el primer premi del concurs de batucada de Barcelona en la categoria de percussió lliure.

Una de les membres de la formació, Lucia Pérez, explica la importància de rebre aquest reconeixement.

Lucia Pérez

Guanyar aquest concurs ens dóna prestigi com a banda. Aquest premi ens facilita donar-nos a conéixer.


El premi arriba dies després que Kimbala ha ofert un espectacle conjunt amb la companyia 'La Fura dels Baus'. El conjunt santcugatenc ha actuat en un espectacle per a l'empresa privada Amway, al costat del'Cirque du Soleil i del ballarí Rafael Amargo.

Lucia Pérez descriu l'espectacle amb La Fura dels Baus.

Lucia Pérez

La coreografia constava d'un grup de 27 persones de la Fura dels Baus penjades del sostre i nosaltres estàvem a l'escenari tocant sobre una base de tecno.


Kimbala participarà el cap de setmana del 13 i 14 de juliol al Festival de Percussió de Sitges. D'altra banda el grup santcugataenc acaba d'estrenar pàgina web a l'adreça www.kimbala.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.