Dos santcugatencs, finalistes del segon Concurs de Joves Decoradors


  • Comparteix:

Cristina Escudero i Guillermo Fondecaba són els dos decoradors santcugatencs seleccionats entre els sis finalistes del Concurs de Joves Decoradors. Escudero i Fondecaba presentaran el seu projecte 'Tómate tu tiempo' a la Fira d'Antiguitats de Vic, que tindrà lloc del 18 al 26 d'agost.

La segona edició del certamen ha acollit un total de 17 treballs, entre els quals s'han seleccionat els sis projectes finalistes. El concurs està adreçat a joves decoradors i interioristes d'arreu de Catalunya, tot i que enguany hi haurà dos finalistes del País Basc i el Brasil.

El jurat estarà format per una representant de Mercantic, Montserrat Mayordomo; la integrant de la Universitat de Vic, Carme Comas; i la membre de Ajuntament de Vic, Remei Riera.

El guanyador d'aquesta segona edició del Concurs de Joves Decoradors sortirà escollit pels visitants a la Fira d'Antiguitats de Vic que emetran el seu vot. El projecte guanyador s'endurà un premi de 2.000 euros. A més, els sis projectes finalistes es presentaran al Concurs d'Arquitectura i Interiorisme de l'associació de Foment de les Arts Decoratives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.