La final de la 2a edició de 'Tria la teva música' arriba aquest dijous


  • Comparteix:

La final de la segona edició del concurs 'Tria la teva música' arriba aquest dijous amb l'actuació dels grups participants en un concert al Casal de Mira-sol. El jurat valorarà la qualitat artística i la capacitat de comunicació amb el públic per decidir el grup guanyador. L'acte forma part de la Festa Major d'aquest districte.

L'actuació dels 10 grups participants del concurs 'Tria la teva música' organitzat per Noves Freqüències i Ràdio Sant Cugat tancarà l'edició amb la tria dels grups guanyadors.

El jurat atorgarà un primer premi en metàl·lic de 1.000 euros, un segon premi de 500 euros i el premi del públic decidit a través de votacions.

La cap de musicals de Ràdio Sant Cugat i membre del jurat, Jéssica Sotodosos, ha explicat que l'emissora municipal seleccionarà una de les bandes santcugatenques.

Jéssica Sotodosos

Ràdio Sant Cugat seleccionarà una de les bandes santcugatenques. La formació tindrà un tractament artístic com qualsevol novetat musical.


El concert final tindrà lloc aquest dijous a les deu de la nit al Casal de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.