Albert Pla portarà 'Vida y Milagros' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El cantant sabadellenc Albert Pla arribarà per primera vegada en concert al Teatre-Auditori l'11 d'octubre per presentar el seu vuitè disc 'Vida y Milagros'. Cançons com 'Lola', 'Sufre como yo' i 'Mi camello' es podran escoltar a la nostra ciutat en un espectacle que busca captar nous públics.

Pla interpretarà les cançons de 'Vida y Milagros', un disc que ha comptat amb la producció del músic Quimi Portet. El cantant farà sonar els 15 temes que inclouen el seu vuitè disc amb l'acompanyament musical del baixista Carles Benavent, del guitarrista flamenc Diego Cortés i del percussionista de la cantant Luz Casal, Tino di Geraldo.

El programador del Teatre-Auditori, Gerald Fannon, destaca la màgia que porta aquest concert d'Albert Pla que ja es va poder veure al juny al Teatre Lliure.

Gerald Fannon

És un concert màgic i molt potent. Quan va estar al Teatre Lliure el concert va ser molt animat i es va allargar més del previst per la bona sintonia amb el públic.


Gerald Fannon explica que, amb espectacles com aquest, l'equipament municipal busca captar nous públics.

Gerald Fannon

Anem cap a un públic jove i no tan jove. Albert Pla té un seguiment de públic molt gran al qual volem arribar.


L'entrada al concert de Pla es podrà aconseguir amb un 20% de descompte juntament amb l'entrada del concert D'Callaos, que tindrà lloc el mateix dia i a partir de 2/4 d'onze de la nit al Teatre La Unió, gràcies a una col·laboració entre els dos teatres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.