'Les quatre estacions de l'amor segons William Shakespeare' tanca el Festival de Música al Claustre


  • Comparteix:

Emma Vilarasau i Joan Berlanga protagonitzaran l'obra 'Les quatre estacions de l'amor segons William Shakespeare' el proper 20 de juliol. La representació posarà fi al Festival de Música al Claustre del Monestir de Sant Cugat, que enguany arriba a la seva quarta edició sota la direcció artística de Lluís Claret i Anna Mora.

El text de Shakespeare tracta l'evolució de l'amor durant les quatre estacions de la vida: l'adolescència, la joventut, la maduresa i la vellesa, expressades metafòricament amb les quatre estacions de l'any.

Els solistes de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat seran els encarregats d'interpretar la música, de Txaikovski i Prokofiev, que es complementarà amb el text.

Aquesta obra es representarà en exclusiva al Festival de Música al Claustre del Monestir. Tot i això, alguns dels artistes opinen que seria bo que se'n fessin més representacions. Escoltem l'opinió de Joan Berlanga, un dels protagonistes.

Joan Berlanga

És un espectacle exclusiu per al Festival, però ens agradaria que això no morís el dia 20 de juliol.


Abans de començar l'obra, els solistes de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat interpretaran peces d'Dvorak i Schubert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.