Neix una comissió per commemorar el 50è aniversari de l'Escola Catalana del Tapís


  • Comparteix:

Una comissió formada per una desena de santcugatencs commemorarà durant el 2008 el cinquantè aniversari de la creació de l'Escola Catalana de Tapís. Fins el 2009, es faran nombroses activitats per donar a conèixer el que va ser aquesta escola amb seu a la nostra ciutat.

La Comissió Any Tapís 2008 ha nascut per donar a conèixer la figura del santcugatenc Grau Garriga. La portaveu de la comissió, Antoinette Bernard, ha explicat que la comissió és encara un embrió, però que neix amb força perquè l'any que ve l'Escola Catalana del Tapís es conegui més enllà de la ciutat.

Antoinette Bernard

És una comissió embrionària. Volem que hi col·labori la màxima gent possible.


Bernard ha avançat que un dels actes més destacats durant aquest aniversari serà la visita a la casa de Grau Garriga a Angers i el museu tèxtil de Jean Lurçat.

Antoinette Bernard

Anirem a visitar la seva casa d'Angers i el museu.


El 13 de setembre la Canals Galeria d'Art acollirà una exposició de Pep Codó, un dels artistes amb més influència pel moviment creatiu de l'Escola Catalana del Tapís.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.