Els Castellers aturen l'activitat fins al setembre


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat reprendran l'activitat l'última setmana d'agost amb tres assajos per preparar una actuació a Santa Perpètua de Mogoda. Aquesta serà la primera sortida del segon tram de la temporada, després de l'aturada d'estiu. Els camises verdes afronten aquesta segona part de temporada amb l'objectiu de convertir-se en colla de 8.

El ritme d'activitat disminueix a partir d'ara a la colla, tot i que els assajos seguiran en el seu horari i lloc habitual. L'afluència de gent, però, disminuirà a causa de les dates de vacances.

La primera actuació després de l'aturada d'estiu serà a Santa Perpètua. La colla farà tres assajos especials per tornar a agafar el ritme i afrontar aquesta cita amb garanties. Ho explica Marcel Serra, cap de colla.

Marcel Serra

Reprenem els assajos el 28 d'agost, i aquella setmana actuem a Santa Perpètua. Farem un assaig especial per preparar l'actuació.


Un dels plats forts del futur de la colla és el viatge a la ciutat italiana d'Alba a mitjans d'octubre. Les autoritats locals també es desplaçaran a Itàlia per segellar l'agermanament entre les dues ciutats.

Els castellers de Sant Cugat han tancat el primer tram de la temporada aquest diumenge amb una actuació a Mira-sol, on han descarregat un 3 de 7, un 4 de 7, un 3 de 6 per sota, un pilar de 4 per sota i un pilar de 5 per sota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.