Emma Vilarasau deixarà 'Ventdelplà'


  • Comparteix:

Emma Vilarasau deixarà la sèrie 'Ventdelplà' la propera temporada. En una entrevista al magazín '25 graus' d'aquesta emissora, l'actriu santcugatenca ha explicat que abandona la televisió per dedicar-se al teatre.

Després de tres temporades ocupant les pantalles catalanes cada dilluns i dimarts al vespre, Vilarasau ha decidit deixar la tele per dedicar-se al teatre. L'actriu santcugatenca creu que ha de començar una nova etapa fora de les pantalles.

Així ho ha revelat en una entrevista al magazín '25 graus'.

Emma Vilarasau

Plego de la tele i faré teatre. A 'Ventdelplà' hi ha una proposta per seguir, però jo ja ho deixo.


L'actriu està assajant a la Unió Santcugatenca 'Carta d'una desconeguda' de l'autor polonès Stefan Zweig. L'obra s'estrenarà a finals de setembre a Reus sota la direcció de Fernando Bernués i comptarà amb la interpretació de Marta Marco, Carlota Olsina, Ivana Miño i la mateixa Vilarasau.

L'actriu santcugatenca també es troba immersa en altres projectes com 'Espectres' d'Ibsen, muntatge dirigit per Magda Pueyo que s'estrenarà al maig al teatre Romea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.