La cultura urbana torna a Sant Cugat de la mà del Festival Engorile


  • Comparteix:

El festival d'arts urbanes Engorile torna per segon any a Sant Cugat amb l'objectiu de consolidar-se com oferta cultural pels joves de la ciutat. Enguany la música hip-hop, els grafits i els espais urbans seran els principals protagonistes d'aquesta jornada alternativa organitzada per Oju que tindrà lloc aquest dissabte.

Després d'un primer any de prova, ara el festival Engorile espera unes 400 persones aquest dissabte en la seva segona edició. L'objectiu és encabir diferents arts urbanes en un mateix festival marcat pel toc local i jove.

La iniciativa, que pretén consolidar-se en l'agenda cultural de Sant Cugat, compta amb el suport de l'Ajuntament, que destinarà 4.000 euros, i del Teatre-Auditori. La regidora de Joventut, Esther Salat, explica l'aportació del Ajuntament.

Esther Salat

L'Ajuntament col·labora amb una aportació de 4.000 euros i la producció d'un vídeo.


Els principals escenaris de la jornada seran el Parc del Arborètum, la zona de càrrega i descàrrega del Teatre-Auditori i la sala Vinil. De deu del matí a la una de la matinada, tindran lloc diferents concerts i espais de trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.