El Parc de l'Arborètum acull la segona edició del festival Engorile


  • Comparteix:

El festival d'arts urbanes Engorile ha celebrat aquest dissabte la seva segona edició. Per fer-ho, ha canviat l'ubicació de l'any passat, a la Floresta, pel Parc de l'Arborètum. Música en directe, discjòqueis i grafittis han omplert durant tot el dia l'espai del festival. Tot i les queixes d'alguns veïns, el festival ha seguit fins a la 1 de la nit, l'hora programada i acordada amb l'Ajuntament.

Per segon any consecutiu, el festival Engorile ha arribat a Sant Cugat. Després de la primera edició, que va superar les expectatives de l'organització, s'ha traslladat al Parc de l'Arborètum, darrere el Teatre-Auditori. Des de les 10 del matí fins a la 1 de la nit els joves han pogut demostrar les seves habilitats en les anomenades 'arts urbanes'.

Jordi Podadera, un dels responsables de l'organització, explica que malgrat la bona entesa amb l'Ajuntament, no tothom accepta el festival.

Jordi Podadera

Són ganes d'expressar el que ens agrada i sabem fer, però hi ha uns límits a causa d'alguns veïns i de gent que no ho assumeix d'una manera tolerant.


Una de les activitats principals ha estat la pintada amb graffiti de les parets de darrere del Teatre-Auditori. L'espai destinat a les pintades i els esboços dels dibuixos fets havien estat pactats prèviament amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.