Els santcugatencs opten per 'El pont del jueus' com a lectura d'estiu


  • Comparteix:

Els santcugatencs aprofitaran les vacances d'estiu per llegir els 'best-sellers' de la temporada. Alguns dels llibreters de la nostra ciutat també coincideixen a afirmar que els joves llegeixen clàssics i els nens les novel·les fantàstiques, entre les quals destaca la darrera entrega de 'Harry Potter'.

Els clàssics consagrats, els èxits recents i els assaigs són els llibres preferits pels santcugatencs durant el període de vacances. Títols com 'Kafka a la platja' d'Haruki Murakami, 'El pont dels jueus' de Martí Gironell, i assajos com 'El secret de la felicitat' de Sebastià Serrano estan tenint molt bona acollida entre els lectors.

Neus Ribatallada, propietària de la llibreria Paideia, explica que els clients es deixen aconsellar molt a l'hora de triar la lectura per l'estiu.

Esther Ribatallada

La majoria dels clients ens demanen consell a l'hora de fer la seva tria. Encertar el llibre d'estiu és molt important.


D'altra banda, els clients busquen edicions petites, còmodes i fàcils de transportar de cara als viatges de vacances. És per això que les edicions de butxaca tenen bona sortida.

Ferran Ponton, d'El Celler de Llibres, afirma que la gent es reserva les vacances d'estiu per poder llegir amb pau els 'best-sellers' de l'any.

Ferran Ponton

Durant l'any, les persones no tenen temps per llegir amb calma. Per això, aprofiten l'estiu per llegir-se els 'best-sellers' de la temporada.


Esther Gorchs, de la llibreria Mythos, destaca que el jovent aprofita l'estiu per a llegir els grans clàssics.

Esther Gorchs

Un fet destacat és que als joves els agraden els clàssics de la talla de la 'Divina Comèdia'


Entre el públic infantil destaca l'últim volum de les novel·les de J.K Rowling, 'Harry Potter and the Deathly Hallows', que s'ha venut molt, tot i que de moment només ha sortit l'edició en anglès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.