Quatre espectacles configuren la programació familiar del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

'Els contes del Sr.Nil', amb l'actor Manel Barceló i l'obra produïda pel Liceu 'Els músics de Bremen' són alguns dels espectacles que configuren la programació familiar del primer semestre del Teatre-Auditori organitzada conjuntament amb la Xarxa. El muntatge teatral 'Vola, Peter Pan' de Joan-Andreu Vallvé i l'espectacle musical 'Un llençol d'estels' amb cançons de Pep López també arribaran a l'equipament municipal.

La programació estable familiar del Teatre-Auditori, organitzada conjuntament amb La Xarxa, començarà el diumenge 7 d'octubre amb un recital de versions de contes coneguts, titulat 'Els contes del Sr.Nil' dirigit per Pep Bou i amb la interpretació de l'actor Manel Barceló.

La responsable de la programació, Anna Miñarro, destaca la qualitat dels diferents muntatges.

Anna Miñarro

El que prima més en aquesta programació és la qualitat de l'espectacle i la diversitat de propostes.


El 21 d'octubre arribarà un dels plats forts de la programació familiar amb el muntatge 'Els músics de Bremen', el primer ballet infantil que produeix el Teatre del Liceu.

Miñarro destaca les virtuts d'aquest muntatge.

Anna Miñarro

És un musical amb titelles, molt educatiu i un espectacle de molta qualitat.


El teatre infantil i les titelles arribaran al novembre amb el muntatge 'Vola, Peter Pan', un espectacle produït pel centre de titelles de Lleida i dirigit per Joan-Andreu Vallvé. L'últim dels espectacles de la programació familiar del primer semestre serà 'Un llençol d'estels', un espectacle que fusiona música i imatges a través de dibuixos animats i que compta amb cançons de Pep López.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.