17.000 alumnes es preparen per l'inici del curs escolar, el 12 de setembre


  • Comparteix:

Prop de 17.000 alumnes començaran la setmana vinent el curs als centres educatius de la ciutat. Les escoles han aprofitat les vacances per adequar els seus espais per a la tornada a les classes, l'endemà de l'Onze de Setembre.

Set centres d'infantil i primària han realitzat algunes remodelacions per millorar les instal·lacions i arranjar els seus espais exteriors. També les escoles bressol s'han posat a punt, amb el canvi de cuina a El Niu, l'arranjament de les portes a La Mimosa i Gargot i la instal·lació d'aire acondicionat a Cavall Fort i Tricicle.

Com a novetat d'aquest curs, el CEIP Turó de Can Mates acollirà provisionalment els grups de P3 i P4 de l'onzè CEIP de la ciutat. Aquesta situació es mantindrà fins a principis de l'any 2008, quan el nou centre es traslladarà a la seva ubicació definitiva a la carretera de Vallvidrera.

Quatre de cada 10 alumnes santcugatencs assistiran a un centre concertat aquest curs. Una proporció similar anirà a una escola pública, mentre que el 20% restant s'ha matriculat en un centre privat.

La Generalitat ha invertit prop de 170.000 euros en obres de millora a centres educatius durant el 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.