Terra Dolça comença la temporada homenatjant Lluís Maria Xirinacs


  • Comparteix:

Un homenatge a Lluis Maria Xirinacs, un espectacle de titelles, la presentació del llibre 'L'esquerra independentista avui' de Roger Buch i una xerrada sobre la silenciada faceta independentista de Manuel de Pedrolo són alguns dels actes que ofereix el Terra Dolça aquest setembre. La intenció de la direcció de l'espai grastronòmic i cultural és començar la temporada amb força i activitats potents a partir de la segona quinzena del mes.

El Terra Dolça iniciarà el setembre amb un espectacle de titelles de la companyia Pengim Penjam, que ja han actuat a la sala. Així, el dissabte 15 a la tarda, amb l'espectacle 'El Moliner' es donarà el tret de sortida a la temporada 2007/2008.

El dilluns 17, es farà un dels actes més destacats amb l'homenatge al recentment desaparegut Lluís Maria Xirinacs. Així ho explica un dels propietaris del Terra Dolça, Guim Pros.

Guim Pros

Hem volgut començar forts la temporada i aprofitant la desgràcia de la mort de Xirinacs hem decidit fer-li un homenatge.


Aquest acte comptarà amb la presència de Joan Contijoch, amic i alumne de Xirinacs, de Jaume Armella, cantautor i amic també l'exsenador, de l'escriptor i periodista santcugatenc Víctor Alexandre i del músic i activista cultural Titot.

La presentació del llibre 'L'esquerra independentista avui', de Roger Buch, prendrà el relleu el dimarts 18, amb la intenció de donar les claus del moviment independentista actual. Escoltem Guim Pros.

Guim Pros

És un llibre molt acurat i tracta molt l'independentisme extraparlamentari.


L'inici de temporada es completarà amb tres propostes més. La primera el dissabte 22 amb l'inici d'un cicle de documentals que, sota el títol 'Qüestionant la realitat', pretén donar una altra visió de 'veritats' que semblen irrefutables. El primer documental tractarà sobre el que hi ha al darrera de la reconstrucció de l'Iraq i comptarà amb la ponència durant la projecció del president de 'Justícia i Pau', Arcadi Oliveras.

El silenciament de l'independentisme de l'escriptor Manuel de Pedrolo serà l'activitat proposada pel dimecres 26, amb Josep Povedo, membre de la Fundació Manuel de Pedrolo, i Ramon Usall, d'Edicions el Jonc.

Tancarà el mes de setembre el mag Rafa en un sopar-espectacle ple de sorpreses el dissabte 29.

A més d'aquestes propostes es podrà visitar l'exposició de fotografia 'Visions d'Àsia' de Joan Jubany i Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.