El Monestir acull una nova edició del 'Setembre de música al claustre'


  • Comparteix:

El claustre del Monestir acollirà durant el mes de setembre i principis d'octubre una nova edició del cicle 'Setembre de Música al Claustre'. La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat, està formada per sis espectacles on destaquen des de concerts de sardanes a concerts de corals.

Un concert de sardanes i música per a cobla a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell donarà el tret de sortida el proper 7 de setembre a una nova edició del 'Setembre de Música' al claustre del Monestir. Fins el 5 d'octubre aquest espai de la nostra ciutat serà un referent musical i artístic amb diferents propostes culturals.

El 18 de setembre s'inaugurarà una exposició sobre la figura del periodista Ramons Barnils i el dia 21 del mateix mes els actes continuaran amb un concert de corals del Club Muntanyenc i Centenàries.

Dos dies més tard, el 23 de setembre, els santcugatencs podran gaudir d'una audició de les deu sardanes més populars de la història a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa. A finals de mes, el dia 28, el claustre del Monestir acollirà un concert d'Àries i Cors d'Òpera i l'últim dia d'actes, el 5 d'octubre, serà el torn dels més joves amb un concert de repertori simfònic a càrrec de l'Orquestra Fusió Sant Cugat i el Grup Jove de Vent Fusió.

La venda anticipada d'entrades es realitzarà, a partir d'aquest dilluns 3 de setembre, a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.