El pensador nord-americà Noam Chomsky dóna suport a Èric Bertran


  • Comparteix:

El professor i activista polític nord-americà Noam Chomsky titlla el cas d''Èric i l'Exèrcit del Fènix' d''increïble' i diu que 'els mitjans de comunicació s'hi haurien de pronunciar perquè el món hauria de saber-ho'. Chomsky ha fet aquestes declaracions després de veure el documental penjat a la xarxa d''Èric i l'Exèrcit del Fènix' dirigit per Xevi Mató i traduït a l'anglès per Heather Hayes.

La traductora nord-americana Heather Hayes va intercanviar correus electrònics amb el prestigiós professor Noam Chomsky i aquest va titllar el cas d''increïble'. Chomsky afegia que els mitjans de comunicació n'haurien de parlar i caldria organitzar una protesta seriosa perquè el món hauria de conèixer aquest cas.

Escoltem Heather Hayes.

Hather Hayes

El professor Chomsky va expressar-se dient que se sorprenia molt que això passes, que era increïble. També va dir que s'havia de publicitar al màxim.


El documental, de 46 minuts de durada, es pot veure a la xarxa en versió internacional subtitulada en anglès. El periodista santcugatenc, Víctor Alexandre, va portar al teatre la història d'Èric Bertran.

Chomsky és conegut pel seu activisme polític i per ser autor de la teoria de gramàtica generativa, considerada la contribució més rellevant en la lingüística teòrica del segle XX.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.