El Teatre- Auditori posa a la venda avui els abonaments del primer trimestre


  • Comparteix:

Aquest dimecres es posen a la venda els abonaments de la programació del primer trimestre del Teatre-Auditori. L'equipament municipal ofereix enguany com a novetat l'abonament jazz, que permet assistir als quatre concerts de jazz pel preu de 103 euros. A part, el Teatre-Auditori segueix oferint els abonaments general, el familiar, el ta25!, el de 10 i el de 5 espectacles i l'abonament de dansa.

El Teatre-Auditori ofereix enguany set modalitats diferents d'abonament. El general, a un preu de 278 euros, inclou l'abonament per a tots els espectacles i una entrada per als tres concerts del Cicle de Música de Cambra.

L'abonament familiar ofereix la possibilitat d'assistir a quatre espectacles familiars pel preu de 20 euros. El ta 25!, adreçat als joves fins a 25 anys, permet assistir a un mínim de cinc espectacles amb un descompre aproximat del 33%.

L'abonament dansa permet poder assistir als dos espectacles d'aquesta modalitat, 'Mies' de Nats Nus i al de la Companyia Nacional de Dansa per 43 euros.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica el nou abonament de jazz.

Pep Tugues

És la gran novetat perquè fins ara no havíem programat jazz al teatre i aquest abonament permet assistir als quatre concerts.


D'aquí a una setmana, també es posaran a la venda les entrades pels diferents espectacles de la temporada. El telèfon, internet i les taquilles segueixen sent les diferents opcions per comprar entrades i abonaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.