400 persones fan un homenatge al violinista santcugatenc Albert Sàrrias.


  • Comparteix:

Unes 400 persones han retut un càlid homenatge al desaparegut violinista santcugatenc Albert Sàrrias amb un emotiu concert al Teatre Auditori. Els propis alumnes de Sàrrias han interpretat diferents fragments de música clàssica i una peça escrita especialment per aquesta ocasió.

L'acte l'ha organitzat l'Escola Fusió on Albert Sàrrias va treballar els últims 17 anys de la seva vida. El recital ha inclòs peces com 'El cant dels Ocells', l'adàgio de Barber, un "Repertori Suzuki" i un poema de Miquel Martí i Pol amb música de Josep Margarit. Una de les organitzadores, Gemma Navarra, ha explicat com va sorgir la idea de retre aquest homenatge:

Gemma Navarra

Era una necessitat que sentiem tots. Necessitavem fer alguna cosa, i què millor que fer música


L'artista santcugatenc va iniciar els seus estudis musicals als 9 anys, i va ser el primer català en llicenciar-se en la tècnica Suzuki. El violinista era molt conegut per la seva senzillesa i l'entrega als seus alumnes, i va morir el novembre del 2001 d'una malaltia terminal. L'alcalde Lluís Recoder ha volgut afegir-se al record de la figura de Sàrrias:

Lluís Recoder

Ha costat molt poc organitzar aquest concert, perquè tothom s'hi ha abocat, i això demostra que Sàrrias va ser una gran persona


La recaptació d'aquest concert es destinarà a la gravació del concert en disc compacte i en vídeo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.