RSC i les Joventuts Musicals reforcen els vincles en el 25è aniversari de l'emissora


  • Comparteix:

Les Joventuts Musicals s'afegiran a les celebracions pels 25 anys de Ràdio Sant Cugat amb un concert a càrrec del pianista xilè Michio Nishihara. Aquesta actuació, que tindrà lloc al novembre, s'emmarca en l'acord de col·laboració que les dues entitats acaben de reeditar.

L'acord té el precedent de diverses col·laboracions mantingudes en els darrers mesos, com el concurs 'Tria la teva música'. Ho explica Jéssica Sotodosos, cap de Musicals de Ràdio Sant Cugat.

Jessica Sotodosos

Joventuts Musicals es mou moltíssim en l'àmbit musical de Sant Cugat, per això la temporada passada va resultar tan satisfactòria la col·laboració amb RSC.


Un altre punt de l'acord consisteix en la difusió mútua d'activitats. La responsable de comunicació de Joventuts Musicals, Gelina Velázquez, explica els avantatges d'aquesta col·laboració.

Gelina Velázquez

Ens afavoreix molt l'intercanvi d'experiència i la realització d'accions pel desenvolupament de la cultura.


El recital de piano en homenatge a Ràdio Sant Cugat tindrà lloc el proper 11 de novembre a l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.